Борнемут – Фулъм: прогноза и анализ, 26.12.2023

Дата: 26-ти Декември 2023
Начален час: 17:00

Борнемут приемат Фулъм на Виталити Стейдиъм и макар да има доста по-атрактивни срещи в този кръг, този мач има огромен потенциал.

Борнемут - Фулъм прогноза

Борнемут – Фулъм: Безплатни Прогнози

Борнемут продължават да шокират целия свят седмица след седмица и вече имат пет поредни срещи без загуба, от които четири победи. Отборът победи три от най-силните клубове във Висшата Лига през последния месец и половина: 2-0 срещу Нюкасъл, 3-0 срещу Ман Юнайтед и изключително равенство 2-2 с Астън Вила.

Фулъм също имаха няколко невероятни представяния през последния месец, като двете поредни 5-0 срещу Нотингам и Уест Хям. И все пак отборът не показва особено постоянство и често губи със също толкова значителни резултати. Например загубиха последните три гостувания във Висшата Лига с 3-0, 4-3 и 3-1. Вярно е, че се изправиха срещу три от най-силните отбори, но слабата игра в защита гарантира, че дори Борнемут ще имат големи шансове.

Най-сигурното за нас в този мач са головете. Трудно можем да очакваме ниска резултатност при последните срещи на двата отбора. Когато вкараш 2+ гола на Вила, Нюкасъл и Юнайтед нямаш право да се провалиш срещу Фулъм, и то у дома. Особено след като Фулъм имат само една победа като гост и 20 допуснати гола в 9 мача. Четири от последните пет срещи между двата отбора завършиха с голове в двете врати и според нас това е най-сигурната опция и за този мач.

Виждаме и огромна стойност в победата на Борнемут, но определено не трябва да се рискува с високи залози. Можете да се обърнете и към пазара “Равенство няма залог” за по-голяма сигурност. Борнемут са в брилянтна форма, но интересното е, че най-добрите им представяния в последно време бяха далеч от дома. Фулъм не са за подценяване и затова смятаме, че най-доброто решение е някой от пазарите за голове – или Гол/Гол или Над 2.5 Гола. Ако все пак искате идея за точен резултат, отдолу можете да видите нашата финална прогноза за Борнемут – Фулъм.

• Нашата прогноза: 2-1 за Борнемут

Често Задавани Въпроси: Борнемут – Фулъм

Борнемут - Фулъм прогноза

Къде се намират двата отбора в класирането преди този мач?

Двата отбора са разделени от само една точка. Борнемут се намират на 12-та позиция с 22 точки, докато Фулъм са 13-ти с 21 точки.

Кой отбор е фаворит преди началото на срещата?

Борнемут имат минимално предимство, ако гледаме коефициентите в големите букмейкърски платформи. Очакванията са за сериозен сблъсък между два отбора от средата на таблицата.

Кой отбор спечели последния мач между Борнемут – Фулъм?

Двата отбора се срещнаха през април и Борнемут откраднаха трите точки с 2-1 у дома.

Колко е голям стадиона на Борнемут?

Виталити Стейдиъм е един от най-малките във Висшата Лига със само 11,307 места.

Каква е головата разлика на Борнемут?

Показателите на отбора далеч не са впечатляващи, като повечето им голове паднаха през последния месец – 21:30 в 16 срещи.

Каква е головата разлика на Фулъм?

Макар и без основния си реализатор от последните няколко сезона, Фулъм не се справят съвсем зле в атака. Проблемите продължават да бъдат в защита – 26:29 в 17 срещи.

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *