Бърнли – Ливърпул: прогноза и анализ, 26.12.2023

Дата: 26-ти Декември 2023
Начален час: 19:30

Бърнли приемат Ливърпул на Търф Мур в един от най-трудните си мачове за сезона. Домакините се борят срещу изпадане, докато гостите са на една точка от лидера в класирането. Нито един от двата отбора няма право на грешка в тази среща. Ако се интересувате от спортни прогнози, имаме няколко предложения за Бърнли – Ливърпул.

Бърнли - Ливърпул прогноза

Бърнли – Ливърпул: Безплатни Прогнози

Никога не е имало толкова “сигурни” изпадащи колкото през тази кампания във Висшата Лига. Още месеци преди началото повечето хора смятаха, че именно новаците ще бъдат и трите изпаднали отбора година по-късно. Към този момент положението е точно такова и Бърнли имат само 2 победи след 17 срещи. И двете дойдоха срещу другите два отбора сред изпадащите – Лутън и Шефилд. Ливърпул определено допуснаха доста грешки в гостуванията си до момента, но в този мач грешките са недопустими.

След като се провалиха срещу Ман Юнайтед и взеха само точка миналия уикенд, Ливърпул нямат право на повече грешни стъпки. Разликата в класите между двата отбора в този мач е прекалено голяма и това се вижда ясно в коефициентите. Дори дни преди мача не си струва да се залага в полза на Ливърпул, освен ако не комбинирате линията за победител с някой от пазарите за голове. Ливърпул допускат доста голове като гост и може би дори Бърнли имат шанс да отбележат в този мач.

Ако обърнем поглед към статистиката, Бърнли са допуснали 36 гола в 17 мача до този момент, което прави над 2 средно на мач. Повече от ясно е, че Ливърпул имат огромно предимство и в нормален ден могат да отбележат много повече от 1-2 гола. Въпреки това това ще бъде 5-ти мач за 12 дни за Ливърпул и дори с леки ротации умората трябва да бъде изключително тежка. Като добавим и очевидните проблеми, които Ливърпул имаха като гост през последните два месеца, не вярваме, че ще победят толкова лесно тук.

• Нашата прогноза: 2-1 за Ливърпул

Често Задавани Въпроси: Бърнли – Ливърпул

Бърнли - Ливърпул прогноза

На кои места са двата отбора преди тази среща?

Разликата между Бърнли и Ливърпул е точно 28 точки. Домакините са в сърцето на зоната за изпадане на 19-то място и само 11 точки. Ливърпул се борят за титлата през настоящия сезон и в момента са 2-ри с 39 точки.

Кой отбор спечели последния мач между Бърнли и Ливърпул?

Двата отбора се срещнаха за последно през 2022-ра година, когато Бърнли отново бяха във Висшата Лига. Последната среща завърши при победа с 1-0 за Ливърпул.

Кой отбор е фаворит преди началото на този мач?

Напълно очаквано Ливърпул имат огромно предимство в коефициентите преди тази среща. Към момента все още има някаква малка стойност да се залага за тях, но очаквайте коефициентите да продължат да падат с наближаването на Боксинг Дей.

Каква е головата разлика на Бърнли?

След 17 изиграни срещи Бърнли са отбелязали само 16 гола срещу 36 допуснати.

Каква е головата разлика на Ливърпул?

Ливърпул имат най-добрата защита във Висшата Лига, както и едно от най-силните нападения. Головата им разлика е 36:15 в 17 мача.

Колко е голям Търф Мур?

Стадионът на Бърнли има капацитет от 22,546 места.

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *