Ман Юнайтед – Астън Вила: прогноза и анализ, 26.12.2023

Дата: 26-ти Декември 2023
Начален час: 22:00

Манчестър Юнайтед приемат Астън Вила на Олд Трафорд в най-интересния сблъсък от 19-тия кръг на Висшата Лига. Ще се справят ли Юнайтед с това предизвикателство или ще загубят за 8-ми път у дома през този сезон?

Ман Юнайтед - Астън Вила прогноза

Ман Юнайтед – Астън Вила: Безплатни Прогнози

Какъв по-добър начин да завършим програмата на Боксинг Дей от мач между тези два отбора? През годините Ман Юнайтед – Астън Вила често е бил един от най-атрактивните мачове за цялата кампания. Миналата година, например, видяхме 3-1 и 4-2 между тях. Но и двата отбора бяха съвсем различни през миналия сезон.

Да започнем с Астън Вила. Няма отбор във Висшата Лига, който да е спечелил повече точки от Виланите през 2023 г. Унай Емери прави абсолютни магии в клуба и към момента са на само точка зад лидерите в класирането. Отборът играе атрактивен атакуващ футбол, като само Ман Сити са отбелязали повече голове от Астън Вила до този момент.

От другата страна, обаче, имаме Манчестър Юнайтед. Отбор, който не бива да бъде отписван никога, дори в период на тежка криза. Факт е, че Юнайтед вече загубиха 7 пъти на Олд Трафорд и е странно да видим, че букмейкърите им дават такъв висок шанс за победа срещу тим като Вила. Проблемите с контузиите продължават и Тен Хаг не е имал на разположение основния си състав в нито една среща през сезона.

Повечето мачове между Ман Юнайтед – Астън Вила през годините са били грандиозни и атрактивни. Головете са възможни и тук, макар че ние очакваме поредния мач, в който Юнайтед ще трябва да се защитават стабилно. Астън Вила имат огромни шансове дори за победа, особено ако намерят ранно попадение. Играчите на Юнайтед падат духом прекалено лесно и ранен гол би дал на Вила огромно предимство.

Това е чудесен мач за следене на живо и ви съветваме да играете безопасно преди първия съдийски сигнал и да запазите големите залози за по-късен етап от мача.

• Нашата прогноза: Равенство 1-1

Често Задавани Въпроси: Ман Юнайтед – Астън Вила

Ман Юнайтед - Астън Вила прогноза

На кои места са двата отбора в класирането преди тази среща?

Разликата между двата отбора е единадесет точки към момента. Манчестър Юнайтед са 8-ми в класирането със само 28 точки след 9 победи, 1 равенство и 8 загуби. Астън Вила са 3-ти в класирането с 39 точки след 12 победи, 3 равенства и 3 загуби.

Кой отбор е фаворит според букмейкърите?

Абсолютна изненада е да видим Юнайтед с предимство в коефициентите, но не трябва да забравяме, че това е Олд Трафорд и там се играе изключително трудно.

Кой отбор спечели последния мач между Ман Юнайтед – Астън Вила?

Тимовете се срещнаха за последно през април, когато Юнайтед спечелиха 1-0 у дома.

Какъв е капацитета на Олд Трафорд?

Манчестър Юнайтед имат най-големия стадион във Висшата Лига, като капацитетът е 74,301 места.

Каква е головата разлика на Астън Вила?

Виланите имат една от най-силните атаки в лигата, като са отбелязали 37 гола в 17 мача. Защитата им е допуснала 21 гола.

Каква е головата разлика на Ман Юнайтед?

Манчестър Юнайтед продължават да имат изключителни проблеми в атака, като атаката им е една от най-нерезултатните в цялата Висша Лига. Головата им разлика е само 18:21 в 17 мача.

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *