Bet365 бонус код – 365ODDS

Разгледайте ексклузивния Bет365 бонус код – 365ODDS, наличен тук, за да получите достъп до всички основни подробности. През 2023 г. Bet365 се откроява като една от най-модерните платформи за залагане в България. Уверете се, че ще се възползвате максимално от тази възможност, като използвате Бет365 бонус код.

Bet365 Бонус Код
5 rating
Оферта Нова Сметка до 100 лева

Оферта Нова Сметка - До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365.

Terms & Conditions

Кодът на бонус 365ODDS може да се използва по време не регистрация, но няма да променя сумата на офертата по никакъв начин.

365ODDS
Копирай
Последно тествано и потвърдено на 20/04/2024
61 копирано тази седмица
Отворете сайта

Bет365 бонус код

Bet365 бонус код : 365ODDS и интересни предложения

Bet365.bgбонусиBet365 Бонус Код

Оферта Нова Сметка

 

До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365.

Бонус Код Bet365 - 365ODDS

Бонус за Футбол

бонус до 70% за печелившите комбинации

Бонус Код Bet365 - 365ODDS

Бонус за Тенис

Спечелете до 70% повече от залозите за тенис

Бонус Код Bet365 - 365ODDS

Кодът на бонус 365ODDS може да се използва по време не регистрация, но няма да променя сумата на офертата по никакъв начин.

Как да използвате Бет365 бонус код

Използването на Bet365 bonus код е лесно. Наскоро проучих тази фантастична функция, за да увелича максимално опита си със залагания, и не можеше да бъде по-просто. Ако се чудите как да се възползвате максимално от този бонус код, ще ви покрия.

Първо, посетете уебсайта и направете вашата bet365 регистрация, ако още не сте го направили. Не забравяйте да използвате кода по време на процеса на регистрация, за да отключите изключителни предимства. Този Inbet партньорски код може да ви осигури допълнителни средства, за да започнете вашето пътуване със залагане.

След като създадете своя акаунт и депозирате средства, ще имате достъп до широк набор от пазари за залагания, включително спорт, казино игри и други. Платформата Bet365 е лесна за използване и предлага безпроблемно изживяване при залагане. Не е чудно, че са известни със своите разширени функции и висококачествено обслужване.

Bet365 Регистрация с Bet365 бонус код и Стъпки

Регистрацията е най-важната стъпка, която трябваше да направя, за да получа bet365 бонус код офертата, която избрах. По-долу можете да видите точните стъпки, през които преминах, за да завърша успешно регистрационния процес.

 1. Отворих сайта на букмейкъра, чрез линка в тази статия, за да ме отведе до правилния прозорец за взимане на желания бонус.Bet365 Регистрация
 2. Натиснах на бутона за регистриране на нови клиенти и на екрана ми се появи отделен прозорец с регистрационната форма, която трябваше да попълня.
 3. В първото поле избрах държавата, в която живея. Bet365 Регистрация
 4. В полето за лични данни попълних името, фамилията, датата на раждане, и обръщение.
 5. В полето за документи попълних данните (номер, вид документ, дата на издаване, и т.н.) на документа, с който ще използвам за верификация на платформата.
 6. В полето “Контакт” попълних имейл адреса и телефонния си номер.
 7. В следващото поле попълних постоянния си адрес (по лична карта) и отговорих дали е същия като настоящия ми адрес.
 8. В “Логин” полето измислих и попълних потребителско име и парола, като се съобразявах с правилата за брой и вид символи, които можете да видите като натиснете удивителния знак до полетата.
 9. В последното поле измислих четирицифрен код за сигурност, който само аз ще знам. Чрез него bet365 екипът потвърждава, че съм аз когато трябва да се свържа с тях по някаква причина.
 10. После избрах опцията да получавам информация за безплатни залози и оферти (това можете да го промените по всяко време в менюто “Предпочитания”).
 11. В бонус код полето въведох избрания от мен bet365 бонус код от тази статия. Bet365 Регистрация
 12. Натиснах кутията под полето за въвеждане на bet365 бонус код, за да мога да продължа напред.
 13. Натиснах бутона “Включи се в Bet365.”

Още Интересни Bet365 Бонуси, които са налични с Bet365 бонус кода

Тук можете да прочетете повече за останалите различни и атрактивни бонуси с bet365 bonuskod за настоящи клиенти, като аз вече съм се възползвала от някои от тях. Внимателно прочетете условията на бонуса преди да започнете да играете, защото са много важни.

Как Да Залагаме На Живо в Bet365?

Бет365 предлага на своите клиенти възможността да залагат на живо след като мача вече е започнал, което е много популярна функция в букмейкърски сайтове и една от любимите ми. В сайта на Бет365 натиснах на линка най-отгоре “На Живо” и намерих всички мачове и събития, които се играят в момента.

Резултатите се променяха веднага и така можех да следя какво се случва по-време на мача в реално време без всъщност да го гледам. Разбира се букмейкъра предлага и опцията да гледам мачове на живо чрез функцията пряко предаване*, докато залагам на тях, но тази функция не е достъпна за всички събития. Ще обясня по-обстойно опита си с отделните функции отдолу.

*Само за класиращи се клиенти. За да гледате, трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа.

Други Функции за Залагане на Сайта

Наред със залагане и гледане на живо с бонус код за bet365 аз мога да използвам и още други функции като Затвори залог, Създай залог, Промени залог, Пряко предаване, Мач на живо и ред специфични функции за залагане на конни надбягвания като “Мои Коне,” “Екстра ПЗ” и “Коне Архив.”

Създай Залог

Функцията създай залог е измислена от Бет365 и в днешно време много други букмейкъри имат своя собствена версия на тази функция. С нея мога да създам залог за всяка футболна среща. Мога да избера множество изходи за различните пазари, които са налични и на фиша се изчислява общия коефициент на залога.

Това е нещо като акумулаторен залог, но вместо да сглобяваме един залог от множество пазари от различни събития, го правим само от пазарите на една футболна среща. Например, аз създадох следния залог за неопределен мач:

 • Първи Голмайстор @ 1.92
 • Двата отбора да отбележат гол @ 2.61
 • Голове Под/Над 2.5 @ 2.30

Тогава заложих три лева на този залог, а общата ми печалба беше 31.58 лв., и получих обратно общо 34.58 лв.

Мога ако искам да включа залози създадени с тази функция в други множествени залози. Множествените залози, които са в комбинация с такъв вид залог могат да бъдат стандартни или други “Създай залог” залози. В един такъв залог мога да добавям до дванадесет селекции, стига да са налични за избрания от мен мач.

Използването на функцията е много лесно и дори и да не сте залагали преди ще се ориентирате на платформата на Бет365. След като отидох на избрания от мен мач, натиснах “Създай Залог” и избрах “Добави Селекция,” а след това и “Избери Пазар.” След като добавях всяка отделна селекция към залога, фиша и коефициента на общия залог се изчисляваше автоматично. Накрая само трябваше да натисна на коефициента, който се изчисли автоматично, за да го прехвърля в главния си фиш и да заложа.

Промени Залог

Промени залог е също доста използвана функция за залагане, с която мога да разменям, добавям или премахвам селекции от всички неуредени залози, както предварително, така и на живо. С функцията също така мога да увеличавам залога, който съм направила за определеното събитие или да променям вида на залога (например от “само победа” на “подсигури залог”.

Тази функция ми харесва защото дори и да пропусна дадена селекция или да сгреша и да добавя селекция, на която не искам да залагам, функцията ми дава възможността да поправя грешката си преди залога да бъде уреден.

Най-лесният начин, по който разбирам дали “Промени Залог” функцията е налична е ако мача, на който искам да заложа има налична друга функция, която споменах вече – “Затвори Залог.” Ако мача не позволява да затворя залога по-рано, тогава няма да мога и да променя залога си на този мач.

Мога да използвам тази функция както на единични залози, така и на множествени залози. Коефициентите се променят според времето в което правя промяната в залога, както се променят и ако реша да затворя залог. Така че имайте предвид това когато искате да промените залог, защото новите коефициенти може и да не ви допадат толкова колкото старите.

Затвори Залог

“Затвори Залог” е най-използваната функция за залагане по цял свят. С нея мога да затворя залога когато желая дори и това да е преди края на събитието. Освен напълно затваряне мога да затворя залога си и само частично. Мога да ползвам “Затвори Залог” на единични и множествени залози и на различни видове пазари и спортове, включително Футбол, Баскетбол, Тенис, и т.н. Тази функция е достъпна както за пазари преди мач, така и за пазари на живо.

Ако искам само частично да затворя залога си ще мога да го направя ако той е:

 • Директен множествен залог
 • Определен единичен залог
 • Други множествени залози

Както другите налични функции, тази е достъпна само до определени събития и няма как да се гарантира, че ще е достъпна винаги. Съществува и варианта, в който затварянето на залога ми няма да е успешно ако има промяна в коефициента или пазара е блокиран.

Използването на тази функция за залагане има доста положителни страни като например намаляването на потенциална загуба, която мога да претърпя ако мача не върви както съм предсказала.

Също така мога и да задам граница за “Автоматично Затваряне на Залог.” Това ми позволява да не съм пред компютъра всяка минута, за да следя събитието. Ако стойността при затваряне надхвърли или достигне тази граница, която зададох в началото, залогът автоматично ще бъде уреден без да трябва да съм пред компютъра/телефона.

Автоматичното затваряне на залог става като в секцията “Ако сумата достигне” натисна на “Създай правило.” Ако залога е единичен или директно множествен мога и да затворя автоматично само част от залога. Автоматичното затваряне не е налично за залози от вида “Colossus.”

Пряко Предаване

Пряко предаване е много популярна функция и една от любимите ми, защото ми дава възможността да гледам на живо срещите, на които залагам. Освен това мога и да гледам и мачове, на които не съм залагала.

Единствените критерии, които трябва да покрия за да мога да ползвам тази функция са:

 • Да имам средства в сметката си
 • Да съм направила поне един залог в последните 24 часа

Ако не покрия дори и един от тези критерии, няма да имам възможността да гледам мачове на живо. Прякото предаване е налично за всички компютри и мобилни устройства (Android, iPhone, iPad). На сайта на Бет365, в страницата на живо мога да видя кои събития са налични за гледане – тези до които има иконата за гледане.

bet365 регистрация

Мач на Живо

Мач на живо няма нищо общо с функцията за пряко предаване, която позволява гледане на мачовете. С “Мач на Живо” мога да следя абсолютно всичко, което става в един мач. Ако трябваше да класирам функциите, тази щеше да бъде на едно от първите три места след прякото предаване.

Функцията ви представя графики и текст, които се обновяват автоматично и непрекъснато, за да можем да видим в реално време какво се случва на терена. Мач на живо е достъпна за множество спортове, включително Футбол, Баскетбол, Тенис, Американски Футбол, Бейзбол, и други спортове.

Понякога се показва графиката с пазарите за залагане на живо и аз мога да увеличавам или намалявам графиката по всяко време, така че да ми е най-удобно.

Други Функции за Класиращи се Клиенти

Това са останалите функции, които Бет365 предлага на всички класиращи се клиенти след регистрация с bet365 bonuskod , но не са от любимите, поне за мен.

 • Екстра ПЗ – намаляване или увеличаване на броя места с помощта на Подсигурен Залог.
 • Мои Коне – добавянето на коне в любими групи и правенето на бележки за тях, както и получаването на известия за техни състезания или за представянето им.
 • Коне Архив – позволява безплатното повтаряне на състезания от Великобритания и Ирландия колкото пъти си поискам.
 • Известия – има известия за залози и известия за събития, които ще получа на моето устройство като например известия за bet365 резултати от Английската висша лига в реално време.
 • Голф Тракер на Живо – виртуална визуализация на игрището с данни за всеки удар на играч или група на живо.

Нито една от тези функции не свързана с Bet365 бонус код и е напълно налична независимо от него.

Какви Видове Спортни Залози и Пазари Има в Bet365?

Бонус код Bet365 ми дава достъп до огромната колекция от спортове, на които мога да залагам на букмейкърската платформа. Общия брой налични спортове е тридесет и осем като най-популярните опции са Футбол, Баскетбол, Бейзбол, Тенис и други. Освен тях мога да залагам и на не толкова популярни спортове като:

 • Плажен волейбол
 • Лакрос
 • Крикет
 • Билярд
 • Тенис на маса
 • Формула 1
 • Биатлон

Бет365 предлага и залагане на така наречените “Виртуални спортове,” което представлява компютърна симулация на определено спортно събитие като футболен мач, конно надбягване, колоездене, тенис мач, и т.н. Тези виртуални събития са кратки и представляват само акцентите от събитието, като голове или дузпи във футболен мач. Това е така за да могат да добавят спортове, в които един мач е много повече от няколко минути и наскоро този вид залагане стана доста популярен. Вместо да чакам 90 минути да свърши мача и да разбера дали съм спечелила, ако заложа на виртуален мач, резултата ще е готов за няколко минути.

Още един интересен вид залагане е това на еСпортове – това са компютърни игри и турнири, на които можем да залагаме. Едни от най-популярните игри, на които мога да залагам са:

 • League of Legends
 • Dota 2
 • Overwatch
 • CS: GO
 • Call of Duty
 • PUBG
 • Valorant

Освен залагането на спортове, използването на bet365 bonuskod ми даде достъп и до залагане на специални пазари, които включват например победители от различни шоута (като Love Island 2022) или победители в награждавания (като BBC Спортна Личност за 2022). Има и раздел “Политика,” в който мога да залагам на политически избори в определени големи държави, като САЩ, Великобритания или Австралия.

Наличните пазари за различните видове спортове се различават и зависят от вида на спорта. Ако спорта е по-популярен, тогава ще има повече налични пазари за залагане. Например един футболен мач ще има много повече налични пазари отколкото един Лакрос мач.

bet365 бонуси

Мога ли да залагам на Азиатски Хендикап с Bet365 бонус код?

Азиатския Хендикап е доста популярна опция за залагане, която увеличава коефициента на определен отбор като слага хендикап (условие, което отборът трябва да покрие) на определен играч или отбор, което автоматично увеличава коефициента за този отбор, както и потенциалните ви печалби ако отбора покрие това условие.

Мога да правя и хендикап залози на мачове, които се играят в момента (на живо). В този случай всички голове, които са отбелязани преди правенето на залога, не се считат при уреждането му. В момента, който направя залога, резултата ще се счита за 0:0 и също така достъпните линии и коефициентите за селекциите ще отразят това и няма да бъдат същите както ако бях заложила преди мача.

Бет365 дава възможност повечето от спортовете и събитията, на които можем да залагаме да имат и възможност за хендикап, така че няма да останете ощетени в тази категория залози.

Азиатски Хендикап с Цяла Линия

Това е най-лесният за пресмятане хендикап – ако мачът завърши с резултат 3:0 и залогът е на цяла линия -1.0, тогава се маха един гол от резултата на отбора и крайният резултат ще е 2:0 след хендикап. Новият резултат пак ще е печеливш.

Ако след като се приложи хендикап резултатът стане равен, тогава залогът се отменя. Например ако направя залог на цяла линия -1.0 при резултат 2:1, тогава залогът ще бъде нулиран и върнат. Ако в същата ситуация мачът завърши с равенство, тогава залогът е губещ.

Азиатски Хендикап с Половин Линия

Азиатският хендикап с половин линия премахва възможността от равенство. Например ако заложа с хендикап +0,5 на даден отбор и крайният резултат е равенство, залогът ми ще е печеливш.

Азиатски Хендикап с Две Линии

Има и вариант да заложите на Азиатски хендикап с две линии – тогава общият размер на сумата, която искам да заложа се разделя на половина. Едната половина отива за цялата линия (-1.0), а втората половина отива за хендикапа с половин линия (-1.5).

Информация за Директно Свързване с Bet365

Ако някога имам проблем с някои от услугите или с ексклузивния Bet365 бонус код, винаги мога да се свържа директно със служител, който е обучен да помага на клиенти със въпроси или проблеми.

Най-бързият начин за контакт със някой от отдела за обслужване на клиенти е чатът на живо. Той е най-бързият и ефикасен начин да се свържа с човек от компанията, който ще ме упъти как да реша проблема си. Когато се свържа, ще трябва да представя и четирицифрения код за сигурност, който трябваше да измисля докато се регистрирах. Без този код няма как да потвърдя самоличността си и хората работещи за компанията няма да ми представят помощ.

Вторият най-бърз начин за контакт е да звънна на дадения телефонен номер. Когато имат повече клиенти, на които им трябва помощ по телефона, е възможно и да ме сложат на изчакване, докато не се освободи линия. Пак ще трябва да представя кода за сигурност, за да потвърдят самоличността ми.

Най-бавният, но и най-изчерпателен начин за контакт е имейл адреса. Когато представя проблема си, отнема няколко часа на екипа да върне имейл с решение, но пак ще трябва да се идентифицирам ако желая помощ. За това най-добре е в имейла, където описвате проблема да напишете и кода за сигурност, за да ви идентифицират успешно.

Мобилно Приложение за Android, iPhone или iPad

Хубавото на Бет365 е, че имат мобилно приложение, което мога да сваля на смартфон или таблет. Така не е задължително да седя пред компютъра докато наблюдавам мача, на който съм заложила. Мобилното приложение е достъпно за Android и iOS устройства и аз го свалих като последвах линка за сваляне на приложението след като отворих мобилния сайт през браузъра на телефона си.

Преди време Бет365 предлагаше на нови клиенти от България бонус за регистрация през мобилното устройство, но този бонус не е наличен вече. Сега, всички бонуси вече са еднакви за клиенти които играят през мобилни устройства и такива, които играят през компютър. В това число влиза и Bet365 бонус кода.

бонус код за bet365

Харесвате ли Покера? Детайли за Bet365 Покер Секцията

Освен възможността да залагам на спортни събития, Бет365 България предлага на клиентите си и Покер секция, в която мога да играя кеш игри и да участвам в турнири. Интересното е, че не трябва да избирам между бонус код за bet365 за Покер или bet365 бонус код за Спорт, защото дори и да се възползвам от bet365 бонус код за Спорт, първият път когато прехвърля средства или депозирам в Покер сметката, букмейкърът предоставя автоматично и bet365 бонус кода за Покер.

За да играя в тази секция трябваше да изтегля безплатния покер софтуер на букмейкъра. Направих го от сайта им и не трябваше да плащам нищо, за тегленето или използването му. Най-много ми харесаха Twister игрите, но Sit&Go сериите също бяха интересни. Имах доста голям избор и не ми стана скучно, защото имаше нещо ново, което да ми хареса. Една от положителните страни, особено за новобранци в Покера е, че системата ме пуска срещу други нови играчи и чак след време, когато свикна с играта ще мога да играя срещу професионалистите.

Какво е мнението ми за Bet365?

Според мен Bet365 както и Bet365 Mobile е първокласна платформа за залагания, която наистина се откроява в претъпканата индустрия за онлайн залагания. След като използвах Бет365 бонус код и проучих обстойно платформата, мога уверено да кажа, че тя предоставя изключително изживяване при залагане.

Един от аспектите, които ме впечатлиха най-много, е огромното разнообразие от налични опции за залагане. От футбол и конни надбягвания до Bet365 Казино игри и стрийминг на живо, Bet365 има всичко. Потребителският интерфейс е интуитивен, което го прави лесен за навигация и залагане.

Освен това функцията за залагане на живо на Bet365 е нещо, което намирам за особено вълнуващо. Актуализациите в реално време и възможността да правите залози по време на мач или събитие добавиха съвсем ново ниво на вълнение към моето изживяване със залагания. Услугата за стрийминг на живо също подобри удоволствието ми от спортните събития, тъй като можех да наблюдавам действието, докато залагах на него.

Като цяло, Bet365 се доказа като надеждна и напреднала платформа, която отговаря на нуждите както на начинаещи, така и на опитни залагащи. Bet365 bonus само подслади сделката, като предостави допълнителни предимства и увеличи първоначалната ми банка.

В заключение, ако искате да подобрите опита си със залагания през г., Bet365 трябва да е начело в списъка ви. Не забравяйте да използвате Bet365 bonus кода, за да се възползвате напълно от изключителните предимства, които предлага. Опитайте и се насладете на широката гама от опции за спорт и залагания, които Bet365 предлага.

Често Задавани Въпроси за Bet365 бонус код

Мога ли да се възползвам от bet365 бонус код ако вече имам регистрация на сайта?

Не, не можете. Bet365 бонус кода е валиден само за начални клиенти на платформата. Ще можете да се възползвате от останалите бонуси, които букмейкъра предлага, но не и от тези за начални клиенти.

Какви са достъпните методи за депозиране?

Има вариант за депозиране чрез дебитни или кредитни карти, банков трансфер, е-портфейли като Скрил, Нетелър, И-пей, или предплатени ваучери.

Какви са сроковете за обработка на депозитите и тегленията?

Депозитите чрез всички методи стават незабавно освен депозирането чрез банков трансфер, които се обработват от два до десет работни дни. Обработката на тегленията става за различно време – например предплатени карти и скрил трансфери се обработват за

Какви методи за теглене мога да използвам?

Методите на изплащане, от които можете да избирате са кредитна или дебитна карта, предплатена карта Paysafecard, е-портфейли Скрил и Нетелър, или банков трансфер.

Колко време се обработват изплащанията от сметката ми?

Времето за обработка зависи от метода на изплащане. Ако тегля чрез дебитна или кредитна карта обработката ще е от един до пет работни дни. Ако тегля чрез банков трансфер, обработката е от два до десет работни дни. Скрил, Нетелър, или предплатен ваучер се обработват до 24 часа.

Каква е максималната сума, която мога да изтегля?

Максималната граница зависи от метода на изплащане, например ако тегля чрез дебитна или кредитна карта максималният лимит ще е 50,000 лева. Максималният лимит за теглене чрез банков трансфер е 200,000 лева, а чрез предплатен ваучер Paysafecard е 4,000 лева. Ако тегля чрез е-портфейлите Скрил (60,000 лева) или Нетелър (75,000 лева) лимитите са различни.

Каква е таксата при теглене или депозиране?

Бет365 не взима никаква такса при теглене или депозиране независимо от сумата.

Предоставя ли Бет365 бонуси за лоялност на играчи?

Да, през определено време букмейкърът дава на играчи с голяма активност различни бонуси за лоялност като сумите са различни всеки път и детайлите около бонуса ще бъдат ясни, когато ви бъде предложен.

На колко години трябва да съм, за да залагам на платформата на Бет365 и да използвам Bet365 бонус код?

За да се регистрирате и залагате трябва да имате навършени 18 години.

Какво да направя ако паролата ми е забравена?

В такъв случай трябва да се свържете с отдел обслужване на клиенти на Бет365 и да им обясните ситуацията. Най-вероятно ще ви искат четирицифрения код за сигурност, който се създава при регистрацията. Ако не помните и него, ще ви обяснят подробно как да се идентифицирате, за да възстановите акаунта си.

Прилагат се Общите условия на Bet365 / Само за нови клиенти / Търговско съдържание / 18+ Отговорни игри.
Този преглед се основава на личен опит с използването на офертите на Bet365.

Валидност на бонус код Bet365 “365ODDS”: 31/12/

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *