Sportingwin регистрация пълно ръководство (Стъпки)

Sportingwin представлява една от наскоро лицензираните платформи за залагания в България. Тази платформа се отличава със своите обширни предложения, включващи спортни залагания преди мачове и на живо, електронни спортове и набор от практични функции. За да получи достъп до тези предложения, всеки играч трябва да завърши процеса на Sportingwin регистрация. В този преглед ще предоставим изчерпателно ръководство за тази процедура за регистрация.

Регистрация в Sportingwin

Sportingwin регистрация: Стъпка по стъпка бърз процес

Sportingwin регистрация на нов акаунт в платформата е бърза и лесна, уверете се сами:

 1. Инициирайте процеса – За да започнете Sportingwin регистрация, започнете, като изберете бутона “Регистрация”.
 2. Влезте в уебсайта на Sportingwin България – Отидете до уебсайта на Sportingwin, специално създаден за България. След като сте там, намерете и щракнете върху бутона „Регистрация“.
 3. Въведете важна информация – В този начален етап ще бъдете подканени да въведете важна информация. Това обикновено включва предоставяне на вашия имейл адрес, избор на парола, указване на предпочитаната от вас валута и въвеждане на всеки наличен промоционален код, ако е приложимо.
 4. Предоставяне на лични данни и адрес – Продължете, като попълните останалите полета с вашата лична информация и текущия ви адрес.
 5. Приключете Регистрацията – След като внимателно прегледате и приемете правилата и условията, изложени от уебсайта, приключете процеса на Sportingwin регистрация на нов акаунт, като щракнете върху бутона „Изпращане“. Това действие потвърждава вашата регистрация в Sportingwin.

регистрация в Sportingwin Начална стъпкa

Основна информация за регистрация в Sportingwin

В процеса на завършване на пълната ви Sportingwin регистрация на нов акаунт ще намерите различни полета, където се изискват лични данни и информация за профила. По-долу предоставяме подробна разбивка на информацията, която трябва да предоставите:

Начална стъпкa

За да започнете Sportingwin регистрация в България, ще трябва да въведете следните данни:

 • Имейл: Въведете своя имейл адрес за спортингуин регистрация.
 • Парола: Изберете надеждна парола и я потвърдете чрез повторно въвеждане. Вашата парола трябва да съдържа минимум 8 знака, включително поне една главна буква и една цифра.
 • Валута на акаунта: Изберете предпочитаната от вас валута, лева или евро.
 • Промо код: Ако имате валиден Sportingwin промо код, въведете го в това поле.

регистрация в Sportingwin стъпка 2 

Следваща стъпка

След като завършите първата фаза, можете да продължите към следващата и да попълните следните полета:

 • Име: Въведете вашето име и фамилия.
 • Потребителско име: Изберете потребителско име за вашия акаунт.
 • TIN (данъчен идентификационен номер): Въведете своя уникален TIN, който ще трябва да потвърдите, като го въведете отново.
 • Пол: Изберете своя пол.
 • Дата на раждане: Посочете вашата дата на раждане.
 • Държава: България обикновено се избира автоматично.
 • Град: Посочете името на местожителството си.
 • Адрес: Въведете вашата улица и номер на къща/апартамент.
 • Пощенски код: Въпреки че не е задължително, можете да включите своя пощенски код.
 • Мобилен телефон: Включете телефонния си номер.
 • Правила и условия: Потвърдете съгласието си с изискванията на сайта, след като ги прегледате.

След като попълните цялата необходима информация, просто щракнете върху бутона „Изпращане“. Това ще предаде вашите данни на букмейкъра, което ще доведе до създаването на вашия акаунт и ще ви предостави достъп до неговите услуги.

регистрация в Sportingwin стъпка 3 

Процеса на верификация на Sportingwin

За да навигирате успешно в процеса на потвърждение на Sportingwin, ще трябва да предоставите копие от вашата лична карта на оператора. Ето ръководство стъпка по стъпка как да направите това:

 1. Влезте във вашия акаунт в Sportingwin, като използвате вашите идентификационни данни за вход.
 2. Влезте в менюто във вашия личен акаунт и намерете секцията „Документи“.
 3. В този раздел ще намерите информация относно типовете документи, които можете да изберете, за да завършите процеса на проверка.
 4. Изберете подходящия документ за потвърждение на сметката от наличните опции, които могат да включват лична карта, банково извлечение или друг подходящ документ.
 5. Продължете да качвате файл, съдържащ моментна снимка на избрания документ. Този файл ще служи като средство за удостоверяване.
 6. Потвърдете представените документи.

Предоставената от вас информация ще бъде достъпна за екипа за проверка на Sportingwin. Те ще прегледат данните на документа и ще ги направят кръстосана препратка към информацията във вашия личен профил. Ако всичко е подравнено правилно, ще получите известие, потвърждаващо успешната проверка. Обикновено този процес отнема до 48 часа. Важно е да се отбележи, че без да завършите проверката, няма да можете да правите тегления от сметката си.

Активиране на вашия акаунт в Sportingwin

След успешно завършване на вашата Sportingwin регистрация, ще ви бъде изпратен имейл за потвърждение на акаунта. В този имейл ще откриете връзка към уебсайта, която можете да изберете, за да потвърдите своя имейл. Важно е обаче да се отбележи, че вашият профил става активен веднага след спортингуин регистрация.

Основни правила и условия

Всяка платформа за онлайн залагания, включително Sportingwin България, предоставя на своите потребители набор от правила и условия, които се договарят по време на спортингуин регистрация. Тези правила и условия служат за създаване на рамка за разрешаване на спорове и несъответствия, които могат да възникнат по време на вашите дейности на сайта. Ето основните изисквания, към които трябва да се придържате, когато създавате акаунт в Sportingwin:

 • Трябва да сте навършили 18 години.
 • Притежаването на няколко акаунта от едно и също лице не е разрешено.
 • Организаторът си запазва правото да блокира акаунт, ако се установи, че е предоставена невярна информация.
 • Всякакви опити за манипулиране на сайта или възползване от грешки при залагания могат да доведат до спиране на акаунта.
 • Sportingwin си запазва правото да наложи санкции към акаунта на потребителя при откриване на всякакви незаконни дейности.

Как да предотвратите ограниченията на акаунта?

За да предотвратите ограничаване на вашия акаунт в платформата Sportingwin Bulgaria, трябва да спазвате правилата и условията на сайта. Това е често срещано безпокойство сред залагащите, тъй като някои сайтове за залагания ограничават акаунтите на своите играчи.

Важно е да се отбележи, че Sportingwin обикновено не ограничава своите успешни потребители. Въпреки това, ако участвате в измамни практики за залагане, вероятността акаунтът ви да бъде ограничен значително се увеличава. Ето защо е изключително важно да се ангажирате с отговорно залагане и да се въздържате от опити за експлоатиране на системата. Честната игра е най-добрият подход за осигуряване на непрекъснат достъп до вашия акаунт.

Отключване на началния бонус с спортингуин регистрация

Наборът от бонуси на Sportingwin може да не е обширен в момента, но спортните ентусиасти ще бъдат приятно изненадани от предложенията, налични на платформата. Компанията, тъй като е сравнително нова в тази индустрия, даде приоритет на развитието на своята спортна секция и в резултат на това неспортните бонуси като казино или покер промоции все още не са част от техните предложения.

бонуси на Sportingwin

В рамките на Sportingwin ще откриете бонус за добре дошли, пригоден за спортни ентусиасти, заедно с допълнителна сделка, ориентирана към спорта, известна като „Войден губещ залог при 0:0“, която е особено интригуваща. За повече подробности относно последното можете да се обърнете към нашата статия „Бонуси на Sportingwin“, за да получите цялостно разбиране.

Бонусът за добре дошли е безспорно примамлив, предлагайки на играчите възможност да получат 100% съвпадение на първоначалния си депозит, до максимум 300 лв. Изискванията за превъртане са сравнително ясни, тъй като се очаква играчите да правят залози, равни на шест пъти бонуса количество.

Въпреки че Sportingwin предлага привлекателни бонуси, има определени условия, които потребителите трябва да изпълнят, за да се възползват от тези промоции. Ще се задълбочим в тези условия, за да определим дали изискванията на Sportingwin са справедливи или твърде взискателни към клиентите.

Регистриране чрез Sportingwin Mobile: ръководство с инструкции

Мобилното приложение Sportingwin предлага удобството за Sportingwin регистрация на нов акаунт. Въпреки че няма специално самостоятелно мобилно приложение за услугите на компанията, Sportingwin предлага мобилна версия, която функционира безпроблемно на устройства с Android и iOS.

 1. Sportingwin регистрация чрез мобилно устройство
 2. За да завършите процеса на регистрация в Sportingwin през вашето мобилно устройство, изпълнете следните стъпки:
 3. Кликнете върху бутона “Регистрация”, за да заредите страницата със задължителните полета.
 4. Попълнете основната информация за вашия профил, включително лични данни.
 5. Приемете правилата и условията на сайта.
 6. Изпратете формуляра, за да инициирате спортингуин регистрация през вашето мобилно устройство.

Струва си да се отбележи, че една единствена Sportingwin регистрация в платформата е всичко, от което се нуждаете, за да получите достъп до нея от всяко устройство. Това означава, че ако вече имате акаунт, създаден чрез сайта за настолни компютри, можете удобно да използвате вашите данни за вход, за да получите достъп до акаунта си без никакви проблеми.

Често задавани въпроси

Sportingwin надежден букмейкър ли е?

Sportingwin е собственост на Vivaro Limited, реномирана компания с чиста история, гарантираща надеждност и сигурност.

Какво можем да намерим в платформата на букмейкъра?

Sportingwin предлага по-високи коефициенти, широка гама от спортове, множество събития и разнообразни пазари за залагане. Допълнителни функции и услуги са достъпни на техния уебсайт, с възможност за по-нататъшно развитие.

Къде и от кого е основан букмейкърът?

Централата на Sportingwin е в Малта и е собственост на Vivaro Limited. Марк Чакраварти, свързан с компанията, има история на успех с други бизнеси.

Защо да верифицираме нашия акаунт в Sportingwin?

Верификацията е от съществено значение за потребителите да теглят средства и за букмейкъра да спазва българското законодателство.

Sportingwin предлага ли начални бонуси?

В момента Sportingwin предоставя бонус за спортна секция. Казино ентусиастите може все още да не открият начален бонус, но се очаква скоро да бъде въведен поради значението му в платформите за онлайн хазарт.

В заключение

Процесът на спортингуин регистрация е бърза, неусложнена и директна процедура, която отнема само няколко минути от вашето време. Ще трябва да въведете по-голямата част от вашата лична информация, включително вашето име, национален идентификационен номер (ЕГН), адрес, националност и др. От решаващо значение е да бъдете изчерпателни, защото тази информация ще бъде използвана по-късно за потвърждаване на вашата самоличност. Тази стъпка за проверка е жизненоважна, за да можете да правите тегления от вашата сметка в Sportingwin.

Освен това Sportingwin предлага впечатляващ набор от опции. Платформата на компанията обхваща над 50 различни спорта и разнообразна гама от събития за вашето удоволствие от залаганията. Въпреки че спортната секция може да се похвали с привлекателни бонуси, за съжаление няма налични такива стимули за казино секцията.

Sportingwin е букмейкър, който все още е в начален етап на развитие, така че се очаква да не предлага всички функции и услуги, които се срещат при по-утвърдени конкуренти. Въпреки това, ние от Betpromocode.bg сме на мнение, че в момента компанията се представя чудесно и искрено препоръчваме да проучите какво могат да предложат.

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *